Aslaugs Bakery Flytter

Aslaugs Bakery Flytter

Men bare rolig, vi flytter ikke så langt. Det er dog rigtigt, Aslaugs Bakery flytter web-adresse. Denne side (www.aslaugsbakery.dk) lukker ned marts 2024. Den nye adresse kommer fra nu af at være www.aslaugsbakery.com, og den er allerede oppe og køre. Der finder du alle de samme skønne opskrifter som her, bare indrammet i et mere lækkert og indbydende design. Håber I vil tage godt imod det.

Ved godt det har været ret stille her inde i et langt stykke tid nu. Den ene grund er den nye hjemmeside. Har brugt meget tid på at sætte den op og lære om de forskellige programmer så jeg kunne få det præcis som jeg ville have det. Der er dog stadig nogle udfordringer som jeg ikke har fået løst, og har kæmpet med det i nogle måneder nu, så det frustrerer mig lidt. Men det er ikke noget der kommer at påvirke jeres oplevelse af bloggen.

Men oven i det havde jeg virkelig brug for en pause. Har i lang tid kørt på højtryk med ugentlige bestillinger og forventninger fra andre, men ikke mindst mig selv. Og jeg nåede et punkt hvor jeg havde brug for at få en afstand fra alt der havde med bagværk at gøre. Så de sidste 2-3 måneder har jeg nok bagt det der svarer til hvad du kan tælle på en hånd. Har selv svært ved at tro på det. Men havde bare virkelig brug for den pause og den afstand. Det har været helt rart, og underligt nok har jeg faktisk ikke savnet det. Fandt nogle af mine gamle hobbier frem igen.

Er begyndt at læse og skrive igen, hvilket glæder mig gevaldigt. Har altid holdt meget af den skrevne kunst, og selvom jeg skriver her inde, er det at skrive blogopslag og opskrifter bare ikke det samme som at skrive små historier og noveller.
Har tænkt mig at fortsætte med at skrive, da jeg føler det er noget for mig at lære og udforske der.

MEN.. kan nu godt mærke at det begynder at klø i fingrene for at komme tilbage i køkkenet og bage lidt igen. Ved ikke hvor aktiv jeg lige kommer at være, tænker jeg tager det stille og roligt. Et tempo jeg selv kan følge med i, så jeg ikke brænder sammen igen. Håber i vil blive ved med at støtte op om bloggen og får glæde af der der er at finde her. Og at i vil bruge den ny hjemmeside. Jeg tror virkelig i vil kunne lide den.

Kærligste Hilsner
Cecilia AslaugSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *