Om mig

Velkommen til Aslaug’s Bakery

Mit navn er Cecilia Aslaug.
Jeg er en kage/bageglad pige på 20, der bruger det meste af min fritid på at stå i køkkenet. Er halv svensker, så har en masse inspiration med derfra i mine opskrifter. (De elsker krydderier så som safran og kardemomme 😉 )
Startede denne blog for at have et sted til at samle alle mine opskrifter, efterhånden som jeg fik redigeret og forbedret dem. Håber I også kommer at få glæde af dem.

Lidt mere om mig…

Jeg har altid holdt meget af kreative ting, og har haft mange forskellige hobbyer igennem mit korte liv.

Har spillet teater på blandt andet MusicalScenen og Krabasken i Slagelse. Var også engang Scriptgirl til et stykke. Jeg sad og hjalp instruktøren og gemte alle dens noter og holdte styr på hvad folk på scenen skulle. Hvis de nu selv havde glemt det.
Musicals var dog ikke nok inden for musikkens verden. Gik til violin fra jeg var 4 år, og senere skiftede jeg til viola. Stoppede da jeg var ca. 16 år, men fik en viola i fødselsdagsgave, så jeg spiller stadig. Gik også til kor i de mindre klasser.

Har også altid tegnet, og går lige nu på et kunsthold hvor vi maler med lidt forskellige teknikker. Virkelig et sted hvor jeg for udfordret min perfektionisme. Men super hyggeligt og lærerigt.

Og så har jeg været ‘viking’ hele mit liv. (mine forældre var en del af fællesskabet fra før jeg blev født) Så der er jeg igang med at lave lædertasker og lædderpynt til hår. Det er et ret nyt projekt dog.
Endnu et projekt jeg gerne vil have lavet, er en transportabel vikinge-ovn, så jeg kan bage brød til vores vikingegruppe ude på markederne.

Men at bage og lave søde sager er nok det jeg bruger mest tid på. Har det sidste stykke tid brugt meget af min fritid på det, når jeg ikke maler, skiver opskrifter eller er på kurser. Elsker at udforske det søde køkken. Det er så inspirerende og der findes så mange muligheder inden for smags-sammensætninger og det dekorative. Elsker at få lov til at gå ind i min boble og være kreativ, og glæde mig selv og andre igennem mit bagværk og mine opskrifter.

Erfaringer.

Jeg gik i 2015/2016 på efterskolen Skolen for Gastronomi, Musik og Design (SGMD) Gik på Gastronomilinjen, det var nemlig før de fik konditorlinjen.
Fik derfra en masse gode erfaringer og teknikker som jeg stadig bruger idag.

I 2016/2017 gik jeg på ZBC slagteriskolen i Roskilde, på Grundforløb 1 og 2 inden for bager/konditor, en skole som jeg var super glad for og som lærte mig utrolig meget.

Desværre gik jeg ned med nogle psykiske forhindringer som stress og depression, så kunne ikke fortsætte til hovedeforløbet.
Så bruger nu min fritid på at bage og tage kurser og komme op på benene igen så jeg kan fortætte mod min drøm og mit mål.